Jeugdrecht

Indien uw kind wordt vervolgd voor een strafbaar feit, is dit voor zowel u als uw kind een zeer ingrijpende en indrukwekkende gebeurtenis. Het is belangrijk een advocaat te hebben die u van alle informatie voorziet en bereikbaar is voor vragen.

Eckhardt Rens Advocaten heeft veel ervaring in het jeugdstrafrecht. Onze advocaten kunnen u en uw kind optimaal bijstaan. Dit kan al in de fase waarin uw kind door de politie wordt verzocht om op het politiebureau te verschijnen. Wij kunnen aanwezig zijn bij de verhoren door de politie om de gang van zaken te controleren. Bijstand aan minderjarigen is in bijna alle gevallen kosteloos. Eckhardt Advocatuur houdt zich ook bezig met de civielrechtelijke aspecten uithuisplaatsingen en ondertoezichtstellingen.

Advies of bijstand nodig met betrekking tot jeugdrecht? Laat gerust uw naam & telefoonnummer achter of neem direct contact op!

Specialisaties

Strafrecht

Dagvaarding ontvangen, verdacht van een strafbaar feit, oproep om te verschijnen op een politiebureau, zitting op de rechtbank.

Lees meer

Jeugdrecht

Uithuisplaatsingen, ondertoezichtstellingen, rechtsbijstand aan minderjarige en hun ouders, gezag, omgang.

Lees meer

Huurrecht

Huurachterstand, ontruiming, dagvaarding, gebreken aan uw woning, problemen met uw huurbaas.

Lees meer

Bestuursrecht

Problemen rondom uw uitkering, participatiewet, bijstandsuitkering ingetrokken, sluiting van woningen of bedrijven.

Lees meer

Zorgrecht

Psychiatrisch recht, BOPZ, WVGGZ, WZD, WFZ, Zorgmachtiging, Crisismaatregel, Opname in een instelling.

Lees meer