Over ons

Eckhardt Rens Advocaten is een actief advocatenkantoor met vakkundige, ervaren en oplossingsgerichte advocaten die zich volledig inzetten voor iedere client. Maarten Eckhardt en Sander Rens zijn de oprichters en eigenaren van het kantoor en bieden rechtsbijstand in voornamelijk strafzaken en jeugdzaken (dat laatste zowel strafrechtelijk als civiel). Daardoor kunnen zij met recht specialist genoemd worden in wat zij doen. Het kantoor ligt op een steenworp afstand van de rechtbank, het centraal station en uitvalswegen en is daardoor uitstekend bereikbaar

Het kantoor heeft een samenwerkingsverband met Mariëlle Aalders en Ilse Timmermans waardoor het kantoor u ook kan bijstaan bij problemen met andere disciplines. Mariëlle is gespecialiseerd in huurrecht en Ilse behandelt naast strafzaken tevens zaken op het gebied van het sociale zekerheidsrecht waaronder bijstandszaken. Hierdoor kan het kantoor de belangen van de cliënt in voorkomend geval ook op andere rechtsgebieden behartigen.

Ons belangrijkste doel is een tevreden cliënt door persoonlijke begeleiding en professionele rechtsbijstand. Wij hebben bewust gekozen voor een klein kantoor waardoor wij u vanaf het eerste intake gesprek tot de beëindiging van de zaak persoonlijk adviseren  en bijstaan. Wij hebben daardoor tevens onderling korte lijntjes waardoor wij indien noodzakelijk ook kunnen samenwerken in uw zaak. Cliënten krijgen altijd een eerlijk en gedegen advies, zonder ongefundeerde toezeggingen of beloftes. Er wordt met de grootst mogelijke nauwkeurigheid en veel doorzettingsvermogen aan elke zaak gewerkt.

Wij communiceren uitsluitend met de media indien – en voor zover – dat in een specifieke zaak in het belang van de cliënt en de zaak is.

Specialisaties

Strafrecht

Dagvaarding ontvangen, verdacht van een strafbaar feit, oproep om te verschijnen op een politiebureau, zitting op de rechtbank.

Lees meer

Jeugdrecht

Uithuisplaatsingen, ondertoezichtstellingen, rechtsbijstand aan minderjarige en hun ouders, gezag, omgang.

Lees meer

Huurrecht

Huurachterstand, ontruiming, dagvaarding, gebreken aan uw woning, problemen met uw huurbaas.

Lees meer

Bestuursrecht

Problemen rondom uw uitkering, participatiewet, bijstandsuitkering ingetrokken, sluiting van woningen of bedrijven.

Lees meer

Zorgrecht

Psychiatrisch recht, BOPZ, WVGGZ, WZD, WFZ, Zorgmachtiging, Crisismaatregel, Opname in een instelling.

Lees meer