Strafrecht

Eckhardt Rens Advocaten beschikt over jarenlange expertise in de behandeling van strafzaken en kan u bijstaan vanaf het begin tot einde van de zaak. Eckhardt Rens Advocaten onderscheidt zich door een kwalitatief hoog kennisniveau. De advocaten hebben door de specialisatie in strafrecht veel proceservaring. Bovendien hebben zij voor ze in de advocatuur zijn gestart, tevens ervaring opgedaan in uiteenlopende andere functies (bijvoorbeeld het openbaar ministerie of de rechtelijke macht), welke kennis en ervaring zeer waardevol is bij het behandelen van een strafzaak.

Wanneer u te maken krijgt met politie of justitie en in dat kader wordt uitgenodigd voor een verhoor, zelfs wordt aangehouden of een oproep krijgt om te verschijnen voor de strafrechter dan kan dat verstrekkende gevolgen voor u hebben en staat er dus veel voor u op het spel. U heeft dan ook in een dergelijk geval een advocaat gespecialiseerd in het strafrecht nodig om u te kunnen laten adviseren en verdedigen. De advocaten van Eckhardt Rens Advocaten kennen de wet en (rechts)praktijk als geen ander en weet hoe de verdediging in een strafzaak opgetuigd dient te worden.

Meer informatie

Wij voeren een landelijke advies- en procespraktijk. Ons kantoor behandelt alle gebieden van het commuun strafrecht. Van fraude, witwassen en drugszaken tot moord- en doodslag, overvallen, mishandelingen of zedenzaken. Ook hebben wij ruime ervaring in bijvoorbeeld ontnemingszaken. Wanneer nodig wordt samengewerkt met specialisten op het gebied van bijvoorbeeld forensisch onderzoek en contra-expertises.

Ook staan wij regelmatig gedetineerde cliënten bij in penitentiaire beklag- en beroepzaken alsmede tbs-gestelden, en gewezen verdachten bij schadevergoedingsverzoeken.

Bovendien zal Eckhardt Rens Advocaten wanneer dat nodig wordt geacht uw familie informeren en in voorkomend geval bij de zaak betrekken. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer u bent aangehouden en overgebracht naar een huis van bewaring of gevangenis. Wij beseffen als ervaren strafrechtadvocaten als geen ander wat daarvan de impact kan zijn op iemands leven en dat van het gezin of de naaste familie. Wij staan derhalve ook graag de familie terzijde met raad, daad en begeleiding gedurende de procedure wanneer de situatie daartoe noopt.

Specialisaties

Strafrecht

Dagvaarding ontvangen, verdacht van een strafbaar feit, oproep om te verschijnen op een politiebureau, zitting op de rechtbank.

Lees meer

Jeugdrecht

Uithuisplaatsingen, ondertoezichtstellingen, rechtsbijstand aan minderjarige en hun ouders, gezag, omgang.

Lees meer

Huurrecht

Huurachterstand, ontruiming, dagvaarding, gebreken aan uw woning, problemen met uw huurbaas.

Lees meer

Bestuursrecht

Problemen rondom uw uitkering, participatiewet, bijstandsuitkering ingetrokken, sluiting van woningen of bedrijven.

Lees meer

Zorgrecht

Psychiatrisch recht, BOPZ, WVGGZ, WZD, WFZ, Zorgmachtiging, Crisismaatregel, Opname in een instelling.

Lees meer